• Luxe extra's voor in de tuin:


  Als u aan het water woont en u wilt een steiger laten bouwen, dan kunnen wij dat voor u realiseren. Er valt veel te combineren in een tuin. Denk bijvoorbeeld aan een gedeelte grind of een gedeeltelijk stuk gazon.

  Tevens kunnen we hoogteverschil in uw tuin aanbrengen. Dit kan een mooi visueel effect geven. Zo wordt er als het ware met de beschikbare ruimte in de tuin gespeeld. Wij denken graag met u mee. Met uw inbreng zorgen we samen voor een mooie tuin die volledig naar uw tevredenheid wordt ingericht. Wij zijn tevreden als u dat bent.

  Met een sfeervolle buitenverlichting en/of sproeisysteem kunt u de tuin completeren. Wij bespreken deze mogelijkheden met u van te voren in verband met de kabels en slangen die vˇˇrdat de tuin wordt aangelegd, ingegraven dienen te worden. Mocht u in een al aangelegde tuin (extra) buitenverlichting en/of een sproeisysteem aangelegd willen hebben, dan kan dat natuurlijk ook. Wij zorgen ervoor dat na het ingraven van de kabels en/of slangen, uw tuin weer in de juiste staat wordt opgeleverd.

  Wij vertellen u graag in een persoonlijk gesprek welke mogelijkheden er allemaal zijn en staan voor u klaar wanneer u gebruik wenst te maken van onze hoveniersdiensten voor uw tuinaanleg in Amstelveen.

  Meer informatie
 • U kunt op onderstaande plaatjes klikken voor grotere weergave